Photo Cluster

Lozenge
SHL:n hakijatuki

Mitä minun pitäisi tehdä, jos olen unohtanut käyttäjänimeni?

TalentCentral

Käyttäjänimesi on sähköpostiosoite, johon sähköpostikutsu lähetettiin.
Jos vaihdoit sähköpostiosoitteesi, kun rekisteröidyit ensimmäisen kerran järjestelmään, sinun tulee käyttää tätä uutta sähköpostiosoitetta, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään.
Jos et ole varma, millä sähköpostiosoitteella olet rekisteröitynyt, ota yhteyttä sen yrityksen pääkäyttäjään, joka on pyytänyt sinua suorittamaan arvioinnin.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi tässä artikkelissa, kokeile jotakin seuraavista artikkeleista:
- Olen saanut kutsun arvioinnin suorittamiseen. Miten saan testin käyttööni?
- Kutsussa pyydetään kirjautumaan sisään nykyisellä salasanallani , mutta kun kirjoitan sen ei sisäänkirjautuminen onnistu. Pitäisikö minun käyttää tietokoneeni kirjautumistietoja?
- Mitä minun tulisi tehdä jos unohdan salasanani?

Jos tarvitset lisäapua, ota meihin yhteyttä klikkaamalla tämän sivun oikeassa reunassa olevassa Yhteydenottolom ake -widgetissä.