Photo Cluster

Lozenge
SHL:n hakijatuki

Olen saanut kutsun arvioinnin suorittamiseen. Miten saan testin käyttööni?

Sinun tulee luoda tili, kun tulet ensimmäistä kertaa TalentCentral™-käyttöympäristöön suorittamaan arviointia.

Klikkaa sähköpostikutsussa olevaa linkkiä (korostettu keltaisella alla olevassa kuvakaappauksessa):

Seuraava sivu tulee näkyviin. Valitse Luo tili.

Kirjoita tietosi vaadittuihin kenttiin ja paina Lähetä. Varmista, että muistat luomasi salasanan, jotta voit kirjautua myöhemminkin sisään tarvittaessa.

Jatka arviointiin noudattamalla näytön ohjeita.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi tässä artikkelissa, kokeile jotakin seuraavista artikkeleista:
- Kutsussa pyydetään kirjautumaan sisään nykyisellä salasanallani , mutta kun kirjoitan sen ei sisäänkirjautuminen onnistu. Pitäisikö minun käyttää tietokoneeni kirjautumistietoja?
- Mitä minun tulisi tehdä jos unohdan salasanani?
- Mitä minun pitäisi tehdä, jos olen unohtanut käyttäjänimeni?
Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä paikalliseen teknisen tuen tiimiin klikkaamalla tämän sivun oikeassa reunassa olevaa Yhteydenottolomake - kohtaa.