Photo Cluster

Lozenge
SHL:n hakijatuki

Mitä minun tulisi tehdä jos unohdan salasanani?

TalentCentral
Ensimmäinen salasanasi luotiin, kun rekisteröidyit uutena käyttäjänä arviointisivustolla. Aseta uusi salasana napsauttamalla sinulle lähetetyssä kutsuviestissä olevaa linkkiä siirtyäksesi sisäänkirjautumissivulle ja napsauta sen jälkeen Unohditko salasanasi? -linkkiä:

Syötä ja vahvista sähköpostiosoitteesi seuraavalla sivulla ja napsauta Lähetä lähettääksesi itsellesi salasanan palautussähköpostin järjestelmästä siihen osoitteeseen, jota käytit rekisteröityessäsi sivustolla. Napsauta salasanan palautussähköpostissa olevaa linkkiä asettaaksesi uuden salasanan arviointijärjestelmään.

Jos et saa sähköpostia 30 minuutin kuluessa, tarkista onko viesti mennyt roskapostilaatikkoon. Jos viesti ei vieläkään näy, ota meihin yhteyttä napsauttamalla Ota Yhteyttä -painiketta edellisellä sivulla.

MFS (Multi-Rater Feedback System)
Tarkista ensin onko salasanasi samassa sähköpostissa testilinkin ja käyttäjätunnuksen kanssa. SHL:llä ei ole pääsyä salasanaasi tietoturvasyistä.
Jos salasanasi ei ole sähköpostissa, sinun täytyy lähettää itsellesi uusi salasana järjestelmästä. Tehdäksesi tämän mene kirjautumissivulle ja klikkaa "Salasana unohtunut" -linkkiä.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä paikalliseen teknisen tuen tiimiin, klikkaamalla Ota Yhteyttä painiketta edellisellä sivulla.

Syötä avautuvalle sivulle käyttäjätunnuksesi ja paina Lähetä.

Järjestelmä saattaa pyytää sinua syöttämään sähköpostiosoitteesi varmistukseksi. Tee se ja klikkaa Lähetä.
Sinulle lähetetään sähköposti, jossa on tarkemmat ohjeet salasanan uusimiseksi. Ole hyvä ja valitse muistettava salasana ja pidä tunnuksesi tallessa, mikäli sinun täytyy päästä järjestelmään myöhemmin.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi tässä artikkelissa, kokeile jotakin seuraavista artikkeleista:
- Olen saanut kutsun arvioinnin suorittamiseen. Miten saan testin käyttööni?
- Kutsussa pyydetään kirjautumaan sisään nykyisellä salasanallani , mutta kun kirjoitan sen ei sisäänkirjautuminen onnistu. Pitäisikö minun käyttää tietokoneeni kirjautumistietoja?
- Mitä minun pitäisi tehdä, jos olen unohtanut käyttäjänimeni?

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä paikalliseen teknisen tuen tiimiin, klikkaamalla tämän sivun oikeassa reunassa olevassa Yhteydenottolom ake -widgetissä.