Photo Cluster

Lozenge
SHL:n hakijatuki

Kutsussa pyydetään kirjautumaan sisään nykyisellä salasanallani , mutta kun kirjoitan sen ei sisäänkirjautuminen onnistu. Pitäisikö minun käyttää tietokoneeni kirjautumistietoja?

MFS palautesivustosto on ulkoinen järjestelmä, joka vaatii erilliset kirjautumistiedot. Sinun ei pitäisi käyttää tietokoneen kirjautumistietoja tai muita kirjautumistietoja yrityksenne sisäisiin järjestelmiin. Käytä käyttäjätunnusta joka on kutsusähköpostissa ja salasanaa jonka loit kun kirjauduit järjestelmään ensimmäistä kertaa. Jos et muista salasanaasi, käytä 'Unohditko salasanan linkkiä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi tässä artikkelissa, kokeile jotakin seuraavista artikkeleista:
- Olen saanut kutsun arvioinnin suorittamiseen. Miten saan testin käyttööni?
- Mitä minun tulisi tehdä jos unohdan salasanani?
- Mitä minun pitäisi tehdä, jos olen unohtanut käyttäjänimeni?
Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä paikalliseen teknisen tuen tiimiin klikkaamalla tämän sivun oikeassa reunassa olevaa Yhteydenottolomake - kohtaa.