Wat is een Link voor meervoudig gebruik en hoe maak ik deze aan? (TalentCentral™)

Als u wilt dat kandidaten zichzelf kunnen registreren voor een assessment, kunt u een project aanmaken en de optie Link voor meervoudig gebruik in de sectie Kandidaat inschakelen.
Links voor meervoudig gebruik kunnen niet worden gebruikt om een kandidaat binnen hetzelfde project opnieuw te testen.
Als u de instelling Sollicitatiecontrole (of Duplicatie) dupliceren hebt ingeschakeld en uw kandidaten een test opnieuw wilt laten voltooien, raden wij u aan om de kandidaat afzonderlijk opnieuw toe te voegen door een link voor eenmalig gebruik aan te maken. Meer informatie over het maken van een link voor eenmalig gebruik.

Een link voor meervoudig gebruik maken

Maak een project aan en vul alle vereiste velden in. Klik op deze link voor meer informatie over het aanmaken van Projecten.

Klik onder Kandidaten* op Link voor meervoudig gebruik inschakelen rechts op het scherm.
Voer het aantal kandidaten in die mogelijk zullen deelnemen aan dit project (het maximale aantal is 9999).

Controleer de overige secties van het project. Wanneer u er zeker van bent dat alle keuzes correct zijn, klikt u op Project maken.

Wanneer het bevestigingsbericht wordt weergegeven, klikt u op Project bekijken.
Klik op Kandidaten toevoegen.
Klik op de knop Link voor meervoudig gebruik onder de koptekst Informatie over link voor meervoudig gebruik.

Er verschijnt een nieuw venster of tabblad.
Klik op het klembordpictogram rechts van de URL om deze te kopiëren en met uw kandidaten te delen.