Wat is een link voor eenmalig gebruik en hoe maak ik een link? (TalentCentral™)

U kunt links voor eenmalig gebruik maken wanneer u weet wie uw kandidaten zijn, maar ook wanneer u de gegevens van uw kandidaat nog niet hebt.

Als u wilt dat kandidaten zichzelf kunnen registreren voor een assessment, kunt u een project aanmaken en de optie Link voor meervoudig gebruik in de sectie Kandidaat inschakelen. Meer informatie over het maken van een link voor meervoudig gebruik

Een link voor eenmalig gebruik maken - Bekende kandidaten

Maak een project aan en vul alle vereiste velden in. Klik op de volgende link voor meer informatie over de aanmaak van projecten.

Onder Kandidaten* (voor nieuwe projecten) of Kandidaten toevoegen (voor bestaande projecten) ziet u een sectie Individuele kandidaten toevoegen.

U moet ten minste een e-mailadres* toevoegen en ervoor zorgen dat u de juiste Taal-optie selecteert, maar als u de gegevens van uw kandidaat hebt, is het raadzaam dat u deze invoert terwijl u de link maakt.  Als u de velden Voornaam en Achternaam niet invult, wordt uw kandidaat gevraagd deze velden in te vullen wanneer hij/zij zich voor het eerst aanmeldt.

Nadat u alle details hebt ingevuld, klikt u op +Toevoegen om een link voor eenmalig gebruik te maken, die wordt weergegeven onder de sectie Kandidaten die zijn toegevoegd aan het project hieronder.  Zodra u klaar bent met het toevoegen van al uw kandidaten aan het project, klikt u op Project maken (voor nieuwe projecten) of Project bijwerken (voor bestaande projecten).

Uw links voor eenmalig gebruik worden gegenereerd en automatisch naar uw kandidaten verzonden zodra u uw project hebt gepubliceerd of bijgewerkt.

Een koppeling voor eenmalig gebruik maken - Onbekende kandidaten

Maak een project aan en vul alle vereiste velden in. Klik op de volgende link voor meer informatie over de aanmaak van projecten.

Onder Kandidaten* (voor nieuwe projecten) of Kandidaten toevoegen (voor bestaande projecten) ziet u een sectie Individuele onbekende kandidaten toevoegen waar u het aantal kandidaten kunt invoeren waarvoor u koppelingen voor eenmalig gebruik wilt.

Controleer de overige secties van het project. Wanneer u tevreden bent dat alle keuzes op uw project correct zijn, klikt u op Project maken (voor nieuwe projecten) of Project bijwerken (voor bestaande projecten). Wanneer het bevestigingsbericht wordt weergegeven, klikt u op Project bekijken.
Klik op Kandidaten beheren om de links voor eenmalig gebruik te bekijken.
Er zijn twee manieren waarop u de testlinks kunt versturen. Zodra u de gegevens van uw kandidaat hebt, kunt u met de rechtermuisknop op de linktekst klikken en vervolgens op Linkadres kopiëren klikken. Plak de testlink (met CTRL + V) in een e-mail naar uw kandidaat met de uitnodiging om de test te voltooien.

U kunt ook op de tekst Bewerken klikken om de titel, voornaam, achternaam, e-mailadres en de taal van de test van de kandidaat te bewerken. Klik op Opslaan en vervolgens Project bijwerken, waardoor de gegevens van de kandidaat worden opgeslagen en de standaard TalentCentral-uitnodigingsmail naar de kandidaat wordt verzonden.