Photo Cluster

Lozenge
Kandidathjälp

Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn?

TalentCentral

Ditt användarnamn är den e-postadress till vilken e-postinbjudan skickades.
Om du ändrade din e-postadress första gången du registrerade dig i systemet måste du använda den nya e-postadressen när du loggar in andra gången.
Om du inte är säker på vilken e-postadress du registrerade dig med kontaktar du administratören på företaget som har bett dig om att genomföra utvärderingen.

Om du inte hittade svar på din fråga i den här artikeln kan du prova en av följande artiklar:
- Jag har fått en inbjudan om att genomföra en utvärdering. Hur får jag tillgång till testet?
- I invitations e-posten står det att jag skall logga in med mitt exisiterande lösenord men när jag loggar in med det, så fungerar det inte. Vilket lösenord ska jag använda?
- Vad ska jag göra om jag har glömt mitt lösenord?
Om du har några frågor, vänligen kontakta ditt lokala tekniska support-teamet genom att klicka på widgeten Kontaktformulär till höger på denna sida.