Photo Cluster

Lozenge
Kandidathjälp

Vad ska jag göra om jag har glömt mitt lösenord?

TalentCentral
Ditt ursprungliga lösenord skapades när du registrerade dig som ny användare på bedömningssidan. Om du vill ändra lösenord klickar du på länken i din e-postinbjudan för att gå till inloggningssidan. Klicka sedan på länken Glömt lösenord?:

På nästa sidan anger du och bekräftar din e-postadress och klickar på Skicka för att skicka en begäran om återställning av lösenord till adressen som du använde när du registrerade dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för återställning av lösenord för att ändra lösenord i bedömningssystemet.

Om du inte har fått ett e-postmeddelande inom 30 minuter, kontrollera om meddelandet har hamnat i skräppostmappen. Om du har några frågor, vänligen kontakta ditt lokala tekniska support-teamet genom att klicka på widgeten Kontaktformulär till höger på denna sida.

MFS (Multi-Rater Feedback System)
Kontrollera om lösenordet finns med i logg-in uppgifterna i mailet som innehåller länk och ditt användarnamn. SHL har inte tillgång till ditt lösenord, då det är konfidentiell information som helst inte skall delas med andra som använder sidan.

Om ditt lösenord inte finns i mailet, behöver du beställa en ''återställ lösenord'' länk ifrån sidan. För att göra det, behöver du komma till logg-in sidan och klicka på länken ''bortglömt lösenord''.

Du kommer då att komma till en ny sida. Vänligen knappa in ditt användarnamn och klicka på ''Begäran om nytt lösenord''.

Sidan kommer förmodligen att be dig knappa in din e- postadress för att verifiera dig. Vänligen gör detta och klicka på ''Begäran om nytt lösenord''.

Du kommer att motta en e-post med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord och en länk för att kunna skapa ett nytt. Vänligen skapa ett lösenord som är lätt att minnas och förvara dina logg-in uppgifter så att de är åtkomliga nästa gång du behöver komma åt sidan.

Om du inte hittade svar på din fråga i den här artikeln kan du prova en av följande artiklar:
- Jag har fått en inbjudan om att genomföra en utvärdering. Hur får jag tillgång till testet?
- I invitations e-posten står det att jag skall logga in med mitt exisiterande lösenord men när jag loggar in med det, så fungerar det inte. Vilket lösenord ska jag använda?
- Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn?
Om du har några frågor, vänligen kontakta ditt lokala tekniska support-teamet genom att klicka på widgeten Kontaktformulär till höger på denna sida.