Photo Cluster

Lozenge
Kandidathjälp

I invitations e-posten står det att jag skall logga in med mitt exisiterande lösenord men när jag loggar in med det, så fungerar det inte. Vilket lösenord ska jag använda?

MFS Feedback system är ett externt system som kräver andra inloggningsdetaljer. Ditt lösenord för feedback systemet skapas allra första gången som du loggar in där för en 360 bedömning. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, vänligen klicka på ''bortglömt lösenord'' länken. Du kommer att bli ombedd att fylla i ditt användarnamn som finns i invitations e-posten. Klicka på ''Sänd'' knappen så kommer du att få en e-post med en unik länk och en instruktion om hur du återställer ditt lösenord. Vänligen notera att du kan bli ombedd att fylla i din e-postadress för verifiering av ditt konto under processen.

Om du inte hittade svar på din fråga i den här artikeln kan du prova en av följande artiklar:
- Jag har fått en inbjudan om att genomföra en utvärdering. Hur får jag tillgång till testet?
- Vad ska jag göra om jag har glömt mitt lösenord?
- Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn?
Om du har några frågor, vänligen kontakta ditt lokala tekniska support-teamet genom att klicka på widgeten Kontaktformulär till höger på denna sida.