Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt brukernavnet mitt?

TalentCentral

Brukernavnet ditt er e-postadressen som invitasjons e-posten ble sendt til.
Hvis du har endret e-postadressen din den første gangen du registrerte deg i systemet må du bruke den nye e-postadressen andre gang du logger deg på.
Hvis du er ikke sikker på hvilken e-postadresse du registrerte deg med kan du ta kontakt med administratoren i bedriften som har bedt deg å ta en vurdering.

Andre nyttige linker:
- Jeg er invitert til å fullføre en vurdering. Hvordan får jeg tilgang til testen min?
- Invitasjonen ber meg logge inn med mitt eksisterende passord, men når jeg skriver det inn lar systemet meg ikke logge på. Skal jeg bruke PC-en sitt passord for dette?
- Jeg har glemt passordet mitt. Hva skal jeg gjøre?

Dersom du har behov for videre assistanse, vennligst ta kontakt med oss ved å bruke widgeten Kontaktskjema på høyre side av denne siden.