Invitasjonen ber meg logge inn med mitt eksisterende passord, men når jeg skriver det inn lar systemet meg ikke logge på. Skal jeg bruke PC-en sitt passord for dette?

MFS feedback systemet er et eksternt system som krever et eget sett med innloggingsdetaljer. Du bør ikke bruke din PC innloggingsdetaljer eller andre brukernavn som du kanskje bruker for interne system. Vennligst benytt brukernavn gitt i e-postinvitasjonen og passordet du har satt når du først logger inn på nettstedet. Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du bruke "Glemt passord"-knappen.

Andre nyttige linker:
- Jeg er invitert til å fullføre en vurdering. Hvordan får jeg tilgang til testen min?
- Jeg har glemt passordet mitt. Hva skal jeg gjøre?
- Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt brukernavnet mitt?
Dersom du har noen spørsmål, vennligst ta kontakt med ditt lokale Teknisk Kundestøtteteam ved å bruke widgeten Kontaktskjema på høyre side av denne siden.