Jeg er invitert til å fullføre en vurdering. Hvordan får jeg tilgang til testen min?

Du må opprette en konto første gang du er inne på TalentCentral™-plattformen for å fullføre en vurdering.

Klikk på koblingen i invitasjons e-posten din (uthevet i gult i skjermbildet nedenfor):

Følgende side vil vises. Klikk på Lag en konto.

Oppgi detaljene i de obligatoriske feltene og klikk på Send inn. Du må forsikre deg om at du husker passordet du har valgt så du kan logge inn igjen senere hvis du trenger det.

Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette til vurderingen din.

Andre nyttige linker:
- Invitasjonen ber meg logge inn med mitt eksisterende passord, men når jeg skriver det inn lar systemet meg ikke logge på. Skal jeg bruke PC-en sitt passord for dette?
- Jeg har glemt passordet mitt. Hva skal jeg gjøre?
- Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt brukernavnet mitt?

Dersom du har noen spørsmål, vennligst ta kontakt med ditt lokale Teknisk Kundestøtteteam ved å bruke widgeten Kontaktskjema på høyre side av denne siden.