Jeg har glemt passordet mitt. Hva skal jeg gjøre?

TalentCentral
Det første passordet ditt ble opprettet da du registrert deg som en ny bruker på evalueringsnettstedet. Hvis du vil angi et nytt passord, klikker du på lenken i e-postinvitasjonen for å gå til innloggingssiden, og deretter klikker du på Glemt passordet:

På den neste siden oppgir du og bekrefter e-postadressen og klikker på Send for å sende en e-post for tilbakestilling av passordet til adressen du tidligere har brukt for å registrere deg på nettstedet. Klikk på lenken i e-posten for å angi et nytt passord for evalueringssystemet.

Hvis du ikke har mottatt en e-post innen 30 minutter, kan du sjekke om e-posten har havnet i søppelpost-mappen. Hvis e-posten fortsatt ikke er synlig, kan du kontakte oss ved klikke på Kontakt oss-knappen på forrige side.

MFS (Multi-Rater Feedback System)
Vennligst sjekk for å se om passordet ditt er i innloggingsdetaljene i den delen av e-posten som inneholdt link, test og brukernavnet ditt. SHL har ikke tilgang til passordet ditt, da dette er en konfidensiell opplysning og ikke bør deles med andre brukere av området.

Hvis passordet ditt ikke er inkludert i e-posten, må du sende deg selv en tilbakestilling av passord epost fra systemet. For å gjøre dette, kan du navigere til innloggingsbildet og klikke på "Glemt passord?" Linken.

Systemet vil ta deg til en annen skjerm. Vennligst gå inn ditt med brukernavn og klikk på Send.

Systemet kan be deg om å oppgi din e-postadresse for verifisering. Vennligst gjør det, og klikk på Send.

Du vil motta en e-post, som vil omfatte ytterligere instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt og en link som du må klikke på for å opprette et nytt passord. Velg et passord som oppfyller kravene og holde dine innloggingsdetaljer trygg i tilfelle du trenger å få tilgang til systemet i fremtiden.

Andre nyttige linker:
- Jeg er invitert til å fullføre en vurdering. Hvordan får jeg tilgang til testen min?
- Invitasjonen ber meg logge inn med mitt eksisterende passord, men når jeg skriver det inn lar systemet meg ikke logge på. Skal jeg bruke PC-en sitt passord for dette?
- Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt brukernavnet mitt?

Dersom du har noen spørsmål, vennligst ta kontakt med ditt lokale Teknisk Kundestøtteteam ved å bruke widgeten Kontaktskjema på høyre side av denne siden.