Hulp voor Kandidaten

In de uitnodiging wordt mij gevraagd om mij aan te melden met mijn bestaande wachtwoord. Het systeem herkent dit wachtwoord echter niet. Dien ik mijn PC wachtwoord te gebruiken voor de aanmelding?

De MFS feedback site is een extern systeem, waarvoor wij aparte inloggegevens verschaffen. Maakt u alstublieft geen gebruik van uw PC of andere inloggegevens, die u mogelijk gebruikt voor het interne systeem van uw bedrijf. Meldt u uzelf aan met de gebruikersnaam in de uitnodiging en het wachtwoord, dat u heeft aangemaakt bij uw eerste bezoek aan de site.

Als dit artikel uw vraag niet beantwoord heeft, kunt u één van de volgende artikels proberen:
- Ik ben uitgenodigd om een assessment in te vullen. Hoe open ik de test?
- Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
- Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam bent vergeten?
Als u nog verdere vragen heeft, contacteer dan onze Technische ondersteuning door door gebruik te maken van de "Contact Formulier" widget aan de rechterzijde van deze pagina.