Hulp voor Kandidaten

Ik ben uitgenodigd om een assessment in te vullen. Hoe open ik de test?

De eerste keer dat u het TalentCentral™-platform bezoekt om een assessment te voltooien, moet u een account aanmaken.

Klik op de link in uw uitnodigingsmail (geel gemarkeerde in onderstaand screenshot):

De volgende pagina wordt weergegeven. Klik op Maak een account aan.

Voer uw gegevens in de vereiste velden in en klik op Indienen. Bewaar uw wachtwoord goed, zodat u op een later tijdstip opnieuw kunt inloggen.

Volg de instructies op het scherm om verder te gaan naar uw assessment.

Als dit artikel uw vraag niet beantwoord heeft, kunt u één van de volgende artikels proberen:
- In de uitnodiging wordt mij gevraagd om mij aan te melden met mijn bestaande wachtwoord. Het systeem herkent dit wachtwoord echter niet. Dien ik mijn PC wachtwoord te gebruiken voor de aanmelding?
- Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
- Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam bent vergeten?

Als u nog verdere vragen heeft, contacteer dan onze Technische ondersteuning door door gebruik te maken van de "Contact Formulier" widget aan de rechterzijde van deze pagina.