Hulp voor Kandidaten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

TalentCentral
U hebt een wachtwoord gemaakt toen u zich voor het eerst registreerde op de site met assessments. Als u een nieuw wachtwoord wilt instellen, klikt u op de e-mail met de uitnodiging. De aanmeldingspagina wordt geopend, waar u kunt klikken op de link 'Wachtwoord vergeten?':

Op de volgende pagina voert u uw e-mailadres in en bevestigt u dit. Daarna klikt u op 'Verzenden' om een bericht te ontvangen op het adres waarmee u zich hebt geregistreerd bij de site. Met deze e-mail kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen. Klik op de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen voor het systeem met assessments.

Hebt u na 30 minuten de e-mail nog niet ontvangen, kijk dan of het bericht terecht is gekomen in de map met ongewenste e-mail. Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, klikt u op de knop 'Contact' op de vorige pagina om met ons in contact te komen.

MFS (Multi-Rater Feedback System)
Controleert u alstublieft of uw wachtwoord is vermeld in de uitnodigingsmail met de link naar de test en inloggegevens. SHL heeft geen toegang tot uw wachtwoord, aangezien dit vertrouwelijke informatie is die niet met anderen mag worden gedeeld.

Wanneer u wachtwoord niet in de e-mail staat vermeld, zult u een nieuw wachtwoord moeten aanvragen. Ga naar het inlogscherm en klik op “mijn wachtwoord vergeten”.

Op een volgend scherm wordt uw gebruikersnaam gevraagd. Vul deze in en klik op “Verzenden”.

Het systeem kan u vragen om uw e-mail adres in te vullen voor verificatie doeleinden. Klik vervolgens nogmaals op “Verzenden”.

U zult nu een e-mail ontvangen met instructies en een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op de link en maak een nieuw wachtwoord aan. Kies een goed te onthouden wachtwoord en bewaar uw inloggegevens goed. Het kan zijn dat u in de toekomst het systeem nogmaals dient te bezoeken.

Als dit artikel uw vraag niet beantwoord heeft, kunt u één van de volgende artikels proberen:
- Ik ben uitgenodigd om een assessment in te vullen. Hoe open ik de test?
- In de uitnodiging wordt mij gevraagd om mij aan te melden met mijn bestaande wachtwoord. Het systeem herkent dit wachtwoord echter niet. Dien ik mijn PC wachtwoord te gebruiken voor de aanmelding?
- Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam bent vergeten?

Als u nog verdere vragen heeft, contacteer dan onze Technische ondersteuning door gebruik te maken van de "Contact Formulier" widget aan de rechterzijde van deze pagina.