Hoe gebruik ik de functie Bulkimport op het TalentCentral™-platform?

Het toevoegen van een groot aantal kandidaten aan een project kan veel tijd in beslag nemen. Met Bulkimport kunt u meerdere kandidaten in één keer uploaden door gebruik te maken van een sjabloon. U heeft slechts de voor, achternamen en de e-mailadressen van de kandidaten nodig.

Bulkimport gebruiken:
  • Maak een project aan en vul alle vereiste velden in. Hoe maak ik een project aan en verstuur ik een test via het TalentCentral™-platform?.
  • Klik onder Kandidaten op Download een sjabloonbestand voor een sjabloon. U kunt ook het bijgevoegde bestand gebruiken.
  • Sla het bestand op, waar u het makkelijk kunt terugvinden en open het vervolgens in een spreadsheet applicatie, zoals MS Excel.
  • Vermeld de titel van elke kandidaat in kolom A, de voornaam in kolom B, de achternaam in kolom C, het e-mailadres in kolom D en een taalcode in kolom E. Klik voor meer informatie over deze opties op [Hulp nodig?] op de projectpagina.
  • Zorg ervoor dat u het bestand in een Unicode-tekstindeling opslaat.
  • Keer terug naar het project, waaraan de kandidaten worden toegevoegd.
  • Klik onder Kandidaten op Bulkimport.
  • Zoek uw opgeslagen bestand en kies Openen.
  • Scroll naar beneden om te controleren of de kandidaten aan uw project zijn toegevoegd.

Controleer de overige secties van de projectopzet. Wanneer u tevreden bent over uw keuzes, klikt u op Project maken. Er wordt nu een uitnodigingsmail verzonden naar alle kandidaten, die met behulp van Bulkimport zijn toegevoegd, mits de e-mailadressen correct zijn.