Kandidat Support

Jeg er blevet inviteret til at tage en test. Hvordan får jeg adgang til min test?

Den første gang, du går ind på TalentCentral™-platformen for at tage en test, skal du oprette en konto.

Klik på linket i e-mailen med din invitation (fremhævet med gult på skærmprintet nedenfor):

Følgende side vises. Klik på Lav en konto.

Indtast dine oplysninger i de obligatoriske felter, og klik på Indsend. Sørg for at sikre dig, at du kan huske det password, du har valgt, så du eventuelt kan logge ind igen på et senere tidspunkt.

Følg instruktionerne på skærmen for at gå videre med dit test.

Hvis du ikke finder et svar til din forespørgsel i denne artikel, venligst prøv en af de følgende emner:
- Inbydelsen beder mig om at logge ind med mit eksisterende password, men når jeg indtaster det, kan jeg ikke mig logge ind. Hvilket password skal jeg bruge?
- Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt mit kodeord?
- Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt mit brugernavn?

Hvis du har spørgsmål bedes du kontakte dit lokale tekniske supportteam ved bruge “Kontaktformular” til højre på denne side.

Hjalp denne information?