Kandidat Support

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt mit kodeord?

TalentCentral
Din adgangskode burde være blevet oprettet, da du registrerede dig som ny bruger på testsiden. Hvis du vil angive en ny adgangskode, skal du klikke på linket i mailen med testinvitationen, så du kommer ind på login-siden. Her klikker du på "Glemt adgangskode?":

På næste side indtaster og bekræfter du din e-mailadresse. Klik derefter på Send for at sende en mail med adgangskodenulstilling til den e-mail, du registrerede dig med på siden. Klik på linket i mailen med adgangskodenulstilling for at angive en ny adgangskode, du vil bruge til testsystemet.

Har du efter 30 minutter ikke modtaget en mail, kan det skyldes, at den er havnet i din mappe med uønsket post. Kontakt os, hvis du slet ikke modtager mailen. Brug Kontakt os-knappen på forrige side.

MFS (Multi-Rater Feedback System)
Kontroller, om din adgangskode er i loginoplysninger del af e-mail, der indeholdt test link og dit brugernavn. SHL har ikke adgang til din adgangskode, da dette er et fortroligt oplysning og bør ikke være deles med andre webstedets brugere.

Hvis adgangskoden ikke er inkluderet i e-mailen, skal du sende dig selv en nulstilling af adgangskode e-mail fra systemet. For at gøre dette, skal du navigere til login skærmen, og klik på "Glemt adgangskode?" Linket.

Systemet vil tage dig til en anden skærm. Venligst indtaste dit brugernavn og klik på Send.

Systemet kan bede dig om at indtaste din e-mail-adresse med henblik på verifikation. Venligst gøre det, og klik på Send.

Du vil modtage en e-mail, som vil omfatte yderligere instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode og et link, som du skal klikke på for at oprette en ny adgangskode. Vælg en mindeværdig kodeord og holde dine login-oplysninger sikkert, hvis du har brug for at få adgang til systemet i fremtiden.

Hvis du ikke finder et svar til din forespørgsel i denne artikel, venligst prøv en af de følgende emner:
- Jeg er blevet inviteret til at tage en test. Hvordan får jeg adgang til min test?
- Inbydelsen beder mig om at logge ind med mit eksisterende password, men når jeg indtaster det, kan jeg ikke mig logge ind. Hvilket password skal jeg bruge?
- Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt mit brugernavn?

Hvis du har spørgsmål bedes du kontakte dit lokale tekniske supportteam ved bruge “Kontaktformular” til højre på denne side.

Hjalp denne information?