Wat is een assessmentprofiel en hoe kan ik deze opstellen? (TalentCentral™)

Een Assessmentprofiel is een verzameling van assessments en rapporten, die kan worden gebruikt als basis bij de opzet van projecten. De profielen worden opgeslagen in uw TalentCentral™-platformaccount en kunnen aan een project worden toegevoegd. Het gebruik hiervan garandeert een consistente toetsing van functievaardigheden bij sollicitaties en binnen teams.

U maakt als volgt een Assessmentprofiel:

Klik op Nieuwe aanmaken op de bovenste menubalk en selecteer Assessmentprofiel.
Voer een naam in voor uw Assessmentprofiel. U kunt ook een Niveau, Familie en Beschrijving invoeren, maar deze keuzes zijn optioneel.
Zoek onder Producten selecteren* naar de testen, die u wilt toevoegen aan uw Assessmentprofiel.
Klik op de testnaam voor een beschrijving en specificeer zo nodig het testniveau, de taal en vergelijkingsgroep.
Klik op de knop Toevoegen om de test aan het project toe te voegen. Indien van toepassing wordt u gevraagd verwante items te selecteren. Klik op Gereed wanneer u uw keuze heeft gemaakt.
Bevestig dat Geselecteerde producten alle testen bevatten, die u wilt opnemen in het Assessmentprofiel.
Klik op Opslaan wanneer u tevreden bent met uw keuzes.

Indien u een project wilt opzetten met uw zojuist aangemaakte Assessmentprofiel, klikt u op +Project maken en opslaan.