Wat is een assessmentprofiel en hoe kan ik deze opstellen? (TalentCentral™)

Een Assessmentprofiel is een verzameling van assessments en rapporten, die kan worden gebruikt als basis bij de opzet van projecten. De profielen worden opgeslagen in uw TalentCentral™-platformaccount en kunnen aan een project worden toegevoegd. Het gebruik hiervan garandeert een consistente toetsing van functievaardigheden bij sollicitaties en binnen teams.

U maakt als volgt een Assessmentprofiel:
  • Klik op Nieuwe aanmaken op de bovenste menubalk en selecteer Assessmentprofiel
  • Voer een naam in voor uw Assessmentprofiel. U kunt ook een Niveau, Familie en Beschrijving invoeren, maar deze keuzes zijn optioneel
  • Zoek onder Producten selecteren* naar de testen, die u wilt toevoegen aan uw Assessmentprofiel
  • Klik op de testnaam voor een beschrijving en specificeer zo nodig het testniveau, de taal en vergelijkingsgroep
  • Klik op de knop Toevoegen om de test aan het project toe te voegen. Indien van toepassing wordt u gevraagd verwante items te selecteren. Klik op Gereed wanneer u uw keuze heeft gemaakt
  • Bevestig dat Geselecteerde producten alle testen bevatten, die u wilt opnemen in het Assessmentprofiel.
  • Klik op Opslaan wanneer u tevreden bent met uw keuzes

Indien u een project wilt opzetten met uw zojuist aangemaakte Assessmentprofiel, klikt u op +Project maken en opslaan.