Wat is een gebruikersgroep en hoe maak ik deze aan? (TalentCentral™)

Gebruikers met beheerdersrechten en Bedrijfssupergebruikers van het TalentCentral™ platform kunnen bepaalde gebruikers aan specifieke groepen toewijzen, bijvoorbeeld "HR afdeling van New York".

Gebruikers hebben toestemming bepaalde taken uit te voeren op projecten, afhankelijk van hun bevoegdheidsniveau en afhankelijk van de projecten waartoe hun Gebruikersgroep is toegewezen.

U maakt als volgt een nieuwe Gebruikersgroep:

Klik onder Welkom op uw naam in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteer Instellingen.
Klik op Gebruikers links van uw scherm voor meer opties.
Selecteer Gebruikersgroepen beheren.
Klik op +Nieuwe gebruikersgroep rechts van de pagina.
U moet verplicht een Groepsnaam invoeren, maar het veld Groepsbeschrijving is optioneel.
Selecteer uw gewenste gebruikers onder Gebruikers selecteren en klik op de naam om ze aan de groep toe te voegen.
Wanneer u tevreden bent met uw keuzes, klikt u op Maken.