Wat zijn "Berichten voor kandidaten" en hoe kan ik deze gebruiken? (TalentCentral™)

In TalentCentral™ is het mogelijk om in verschillende fasen van het kandidaatproces berichten te plaatsen. U kunt gebruik maken van de standaardberichten, of u kunt op maat gemaakte berichten creëren, als u een Company Super User bent.

Tijdens het opzetten van uw project, kunt u een bestaand bericht selecteren door op de sectie "Berichten voor kandidaten" te klikken.

In deze sectie ziet u zowel de standaardberichten als de op maat gemaakte berichten, die door een Company Super User gecreëerd zijn. Selecteer die berichten die u in de verschillende fasen van het kandidaatproces wilt laten zien.

Als u een nieuw kandidaatbericht wilt creëren, kunt u dit doen via uw "Instellingen" menu. Klik op "Welkom" in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer "Instellingen".

U ziet nu de "Accountoverzicht" pagina. Hier kunt u, aan de linkerkant van de pagina, kiezen voor "Kandidaatbeleving" en vervolgens voor "Berichten".

Selecteer het relevant type bericht, waarvoor u een op maat gemaakte tekst wilt creëren.

Klik op "Nieuw bericht opstellen" en typ de tekst, die u de kandidaten wilt laten zien. Houdt er rekening mee, dat u meerdere berichten moet aanmaken indien u kandidaten in meerdere talen gaat testen.

Nadat u uw bericht opgeslagen heeft, is het beschikbaar in het project onder "Berichten voor kandidaten". Voor elke fase in het kandidaatproces kunt u een default bericht selecteren, welke standaard gebruikt zal worden in elk project. Het is echter nog steeds mogelijk om dit te wijzigen voor individuele projecten.