SHL Online Support

Wat moet ik doen wanneer het test systeem niet beschikbaar is vanwege een systeem release?

Alle SHL systemen worden maandelijks onderhouden middels systeem releases. Tijdens elke release wordt het systeem uitgeschakeld. Kandidaten of administrateuren hebben dan geen toegang. Om de hinder voor klanten en kandidaten zoveel mogelijk te beperken vinden de systeem releases plaats buiten kantooruren.
Gedurende een systeem release, heeft u geen toegang en kunnen testen niet worden voltooid. Wanneer u probeert in te loggen tijdens een geplande systeem release, ontvangt u automatisch een melding met de datum en tijd waarop het systeem weer beschikbaar is.

Wanneer u inlogt na de systeem release en u nog steeds dezelfde melding ontvangt, verwijder dan de browser geschiedenis en cookies. Start nu opnieuw de browser en volg de oorspronkelijke aanwijzingen om toegang te krijgen tot uw test.

Als u nog verdere vragen heeft, contacteer dan onze Technische ondersteuning door gebruik te maken van de "Contact Formulier" widget aan de rechterzijde van deze pagina.